how to fix cli.exe prompt on startup

  the mole 20:24 15 Jan 06
Locked

Snce downloading new ATi catalyst driver I now get a cli.exe message at startup. How does one get rid of this please.
Cheers

  Halmer 20:38 15 Jan 06

Start/Run/

Type msconfig then go to startup tab

Is anything of a similar ilk showing?

Don't change anything at this stage.

  gudgulf 20:48 15 Jan 06

Do you have windows fully updated?

You need to have all the .NET framework versions installed,both version 1 and version 2

The new Catalyst control centre needs both versions to work properly....this is probably why you get the CLI.exe message.

  the mole 08:52 16 Jan 06

How does one check to see ifall the .NET Framework versions have been installed please?

  gudgulf 23:16 16 Jan 06

"How does one check to see ifall the .NET Framework versions have been installed please?"


Open Add/Remove programs and scroll down the list...you should see Microsoft .NET framework 1.1, Microsoft .NET framework Hotfix and Microsoft .NET framework 2.0 listed there.


As an alternative go back to the Catalyst 5.10 drivers and use the basic control panel version instead of the Catalyst Control Centre.

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia XZ Premium review: Hands-on with the new 4K HDR phone with Motion Eye camera and Snapdr5…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best laptop for design and art 2017: we test Apple, Dell, HP, Lenovo and Microsoft's most powerful…

Apple Watch 2 vs Huawei Watch 2 comparison review: watch out for 4G smartwatches Apple