Help!

  Mutant_Llama 12:07 15 Feb 03
Locked

I have just bought a GeForce 4 128MB DDR Ti4600 graphics card but after about 30 minutes of use my PC just shuts down and reboots?

I have an:

XP1900
512MB DDR
300watt power supply
CD rom
DVD rom

Think its the power supply?

  professor 16:17 15 Feb 03

as you have an XP CPU you will have a Via chipset i would think go to their wedsite and download the hyperion chipset id drivers onse that is done do the following

uninstall everything to do with your G.card
then install the chipset id drivers when you can select normal mode for agp driver NOT turbo mode
let it restart when prompted then install G.card drivers but get the latest drivers.

if its not that i can only think of 2 other things
1you need to flash your BIOS to get enhanced AGP support

and
2 the power suypply itself is not powerful enough or you may need to increase the power to your CPU a little

prof

  professor 16:18 15 Feb 03

when i say insrease power to your CPU i dont mean over-clock it i mean increase the voltage to it a little

prof

  Patr100 16:55 15 Feb 03

You might find reading this will help you get a better response in future
click here

  Djohn 17:06 15 Feb 03

Also check to make sure that the new card is not getting too hot, as this will also cause the problem you have. J.

  graham 17:50 15 Feb 03

Help?

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 for free | How to install Windows 10: There is still a way to avoid paying…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Hands-on with the Star Wars fighting drones you can fly yourself

15 macOS Sierra tips | How to use macOS Sierra: Secret tricks and best new features in Apple's new…