Have I got a virus???

  missionsquirrel 18:18 08 Jun 04
Locked

I have wanadoo broadband connected on two computer (through ethernet cable). I have only recently connected my second computer, and hadn't had chance to update norton anti virus (re-subscribe to it). Last night a pop-up kept coming onto the screen telling me that spyware was installed in my computer, and another telling me that I have been exposed to this. My homepage also wouldnt stay as click here and keeps changing to search:blank. I keep changing my options in he broswer window. After these messages kept showing, I paid £33.47 to update norton as they worried me. Following this, norton updated and told me to reboot my computer, which I did. After logging on again an error box keeps showing telling me that files requied to run windows 2000 have been replaced and I need to insert my windows 2000 professional cdrom to ensure the stability of my computer, or i can keep running the computer with the unrecognised versions... I ran anti-virus and no viruses have shown up, can you tell me what this is? and what to do about it??? please help!!!!

  stalion 22:00 08 Jun 04

^^

  VoG II 22:03 08 Jun 04

Multiple post click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This abstract video touches on division in our technologic world

Best alternatives to iTunes for Mac | Best music players for macOS: Free your music from the…