Google Chrome problem with websites.

  canarieslover 19:55 PM 18 Jul 11
Locked
Answered

Just recently Chrome seems to be having trouble connecting to websites consistently. It will work O.K. for a while and the I will get "Error 137 (net::ERRNAMERESOLUTION_FAILED): Unknown error." or "Website moved". Clicking again on the link usually results in it connecting the second time, but not always. It all seems fairly random as it does not happen on the same sites all the time nor at certain times of the day. I was speaking to my son earlier today and he also is complaining of a similar problem. We don't use the same ISP so we think we can rule that one out. It is almost as if Chrome posts the error message if the response is not immediate from the site, a change in 'timeout' possibly? Is anyone else experiencing this? Has anyone found a solution? Son has reverted to IE as he is also fed up with FF in it's latest incarnation though I'm O.K. as I still have 3.6.18.

  Woolwell 23:35 PM 18 Jul 11
Answer

Looking at this problem on the net it may help to clear the browser cache.

Found this - Use clear browsing data from option and only select "Empty the cache"

  canarieslover 07:55 AM 19 Jul 11

Woolwell

I have now done that and will wait to see if it does clear the problem. I can't duplicate the problem and it seems entirely random which makes it a bit more difficult to diagnose.

  canarieslover 09:58 AM 19 Jul 11

Well an hour of surfing with lots of different websites seems to be O.K. so I have marked it as resolved.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Sony Xperia Z5 review: Hands-on with the phone which the Z3+ should have been

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Get your photos turned into illos by some of the world’s best artists

What to expect at the September Apple event: Apple announces 9 September event, sends out invites