Fresh Install-Now no 'Search', no Services....what now?

  bob dob 31 Jul 11
Locked

Hi, After a recent fresh install and download of audio drivers i notice that when i go to Start-Search, no Search appears? Just the dog wagging his tail but nowhere to type in any info? Also, when i go to services, none appear, it just seems to hang... Any ideas at all please?

  bob dob 31 Jul 11

Anyone?

  bob dob 31 Jul 11

Can anyone help me with this problem please?

  bob dob 31 Jul 11

Also, when i try to use system restore, the folder just comes up with no detail in it......just like with search!!

  Fruit Bat /\0/\ 31 Jul 11

Start - run type

sfc /scannow

press OK

let windows scn and find missing / corrupt windows files

you will need the XP CD in the drive.

  bob dob 31 Jul 11

Thank you Fruit bat, may i ask why this could happen so soon after a fresh installation?

  Fruit Bat /\0/\ 31 Jul 11

Probably some files not copied of disk correctly or hard drive corruption.

  bob dob 31 Jul 11

Grrrrr......it hasn't worked im afraid!! I left it running, came back and tried it but still no search or system restore.

I did download some drivers from a non-Pacard Bell website and they did not work so maybe a virus?

The reason i suggest this is that the search and system restore options were working fine before!

Please can you show me the way to get to system restore from the boot screen?

  bob dob 31 Jul 11

Grrrrr......it hasn't worked im afraid!! I left it running, came back and tried it but still no search or system restore.

I did download some drivers from a non-Pacard Bell website and they did not work so maybe a virus?

The reason i suggest this is that the search and system restore options were working fine before!

Please can you show me the way to get to system restore from the boot screen?

  bob dob 31 Jul 11

Ok guys, im really in need of some help as to how to get to a previous restore point but cant get System restore to work. Isn't there a way of getting to a previous restore point before Windows starts up?

  Fruit Bat /\0/\ 31 Jul 11

Have you tried in safemode?

we went through system restore from command prompt and recovery console in one of your other threads on restore an IBM.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to watch Wimbledon 2015 live online: follow the tennis from your laptop or PC

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

HTC's head designer on what's exciting in designing for mobile right now

Apple Music preview: Why Spotify should be scared of Apple's impressive new music-streaming service

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message