Forum blank pages

  GRFT 07:00 10 Jul 06
Locked

Is it me or does anyone else experience this?:

Everytime I first access a forum I have to scroll through two or three blank pages before the first posting appears.

This has beeing going on for some time but I just couldn't say when it first started.

  rezeeg 08:33 10 Jul 06

GRFT I experienced something similar a while ago (lasted less than a day), but all is OK now.

  The Old Mod 08:52 10 Jul 06

No problem here, yet!

  Dekka123 10:53 10 Jul 06

I had this problem and I discovered the text was too big. Reduced the text size and all is well.

  mattyc_92 10:58 10 Jul 06

Haven't that problem,but I am getting the "keyboard" problem (while typing, some keys don't register, so I have to go through the post a few times)

  mattyc_92 10:59 10 Jul 06

"Haven't that problem"

should read

"Haven't had that problem"

  spuds 11:04 10 Jul 06

Since about last Thursday, I have had the odd occasions of Red Advisor top and Black blank page for a few seconds. Put it down to 'one of those things!'.

  GRFT 11:53 10 Jul 06

That was the problem. I had previously increased the text size on another site and omitted to restore it.
Everything now OK.
Thanks again.

  GRFT 11:55 10 Jul 06

Sorry, that should be Dekka123 of course.

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Apple MacBook Pro with Touch Bar review

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…