Error log continually shows service start error.

  Haxby 13:03 14 Mar 07
Locked

My system error log continually shows the following error, which probably occurs at every boot-up:-
"The %OWC_USBEHCD.DeviceDesc% service failed to start due to the following error:The service cannot be started,either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it."
I have no apparent problems with my computer and all systems and services, including all USB services run normally. I am running Windows XP Home, SP2.
Can I do something to remove the error, or shoud I continue to ignore it?
This also shows up in the event log at each boot-up.

  Fruit Bat /\0/\ 14:03 14 Mar 07

Start -run - type
services.msc
press OK.

scroll down to to the service and highlight click properties and set startup type to Automatic.

  Haxby 13:03 15 Mar 07

Thanks for your input, Fruit Bat.
Unfortunately the service,%OWC_USBHCD.DeviceDesc%does not appear in the services list unless it is under another name.
I believe the "OWC" may refer to Office Web Components, but I am not convinced that this facility is installed on my system.(I have Office 2000 installed.

This thread is now locked and can not be replied to.

Intel Coffee Lake 8th-gen Core processors release date rumours

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Framestore’s haunting post-WWII title sequence for new BBC series SS-GB

Best iPhone games 2017 | Best iPad games 2017: 162 fantastic iOS games that you need to play right…