Email ok but not able to browse Internet?

  Muckleface 11:09 AM 23 Sep 10


Recently I have had a problem where by I am unable to browse the Internet yet I can still receive and send Emails in Outlook?

The set up I have is as follows:

* Virgin Media Broadband cable is plugged into a Virgin Media Modem.

* Virgin Media Modem is plugged in to a desktop PC (to provide a wired Internet connection).

* Desktop PC is plugged into a Belkin wireless router.

* Two laptops connect wirelessly to the Belkin router.

It's all worked fine until recently when I began having connection problems - the Internet connection seems to drop randomly when I am browsing or uploading a file and the only way I can seem to get it back is to turn the modem off/on again.

Despite getting the "diagnose connection problems" message in IE, I can still send and receive emails in Outlook so it seems I do have a connection but something is preventing me from browsing?

I thought I'd resolved it yesterday when I reset the router to its default settings and changed the broadcast channel - it worked fine all day! However, this morning I am having the same connection problems.

Any ideas?

  ltm0807 05:46 AM 01 Oct 10

I have the same problem with you.
I do not know how to fix it.
Very complicated


This thread is now locked and can not be replied to.

Best Cyber Monday deals 2015 live blog: Best UK Black Friday weekend deals & best UK Cyber Monday…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The best Black Friday Deals for designers and artists – updated

20 Mac Power User Tricks... That You Didn't Know