E6600 was reading @ 1.8Mhz, now 1.9... ?

  comp'sareimportant 28 Jan 13
Locked

I have an E6600 cpu and a Foxconn M/board 945G7MC-KRS2H

http://ark.intel.com/products/27250

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=Motherboard&U=en-us0000199

I regularly look through comp websites and saw a thread on the E6600 an saw that the cpu bus speed should be 266 Mhz and rated speed is 1066 Mhz and the clock speed 2.4. Reading the threads temp I decided to instal core temp to take a look at my readings only to find that the readings were.. 200 Mhz 800 Mhz and 1.8 Mhz

My board can handle the 1066 so I upped the bus speed to 266 and go the full 2.4 Mhz clock speed, but my sata drives disappeared from windows. I have changed the bus speed to 210 and im now getting around 840 Mhz and clock speed of 1.9.

Can anyone explain why I cant have the cpu at 2.4/266/1066 with access to the sata drives too ?

Many thanks

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Windows 10 Home vs Windows 10 Pro comparison: Here are the extra features you get in the Pro version

Behind the scenes at Silverstone, the 70th British Grand Prix: Hisense starts UK push with Red…

How Found created this skateboard, bike and parkour stunts-laden, single-take car ad

Apple Pay UK launch date, UK user guide and participating UK banks | Apple Pay to launch in UK on 1?…

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message