DO NOT USE QUOTES (") IN THE TITLE LINE OF A NEW THREAD

  Graphicool1 09:38 AM 03 May 11
Locked

If you use quotes (") in the title line of a new thread you won't get any replies to your question! This is because the quotes will block a response. I know it sounds silly, but it's a glitch in the programming of the PCA forum update. Perhaps eventually it will be resolved, but until then everyone should be aware, if you want a reply to your question..

DO NOT USE QUOTES (") IN THE TITLE LINE

  Graphicool1 09:41 AM 03 May 11

PS

The above statement applies to ALL PCA FORUMS

  bremner 09:47 AM 03 May 11

The problem seems only to occur if you start the title with quotes as this click here and others where the quotes are not at the beginning work fine.

  Graphicool1 09:58 AM 03 May 11

Thanx for adding that bremner.

  Sea Urchin 11:14 AM 03 May 11

Just some more thoughts on this subject from a couple of weeks ago

See here

  James Hull 11:36 AM 03 May 11

This bug has now been fixed, so feel free to use both double and single quotes in the title.

  Graphicool1 12:06 PM 03 May 11

Hi James Hull

"This bug has now been fixed"

If this is correct, why am I getting...

"You have errors in your form. Please check and try again"

When I try to respond to the following thread...Click Here

  James Hull 17:03 PM 03 May 11

Graphicool1 - It's fixed for all new threads. Older threads will be fixed on a background task which will be run soon.

  Graphicool1 17:10 PM 03 May 11

Hi James Hull

Thanx for clearing that query up for me and everyone else.

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get free stuff for Android: Amazon Underground offers genuinely free Android apps and free…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Swedish schoolkids use Minecraft to redesign Stockholm city centre

Apple's special event invitations decoded: A look back at 13 of Apple's most cryptic invites