Devolo Powerline plugs

  tigertop2 27 Jan 13
Locked

I have a number of Devolo 500 Mbit/s Dlan plugs serving PCs around the house. Can anyone explain why with 2 virtually identical PCs next to each other served by the same 3 port Dlan plug one PC connects no problem but the other often fails to connect without a restart

It is a useful product but unfortunately this is a persistent problem and I cannot get an answer so far from Devolo

  mgmcc 28 Jan 13

I would have thought the problem was with the PC rather than the Devolo plug:

a) Does it work reliably if it is the only computer pluged in to the Devolo?

b) Does it work reliably if it is plugged directly into one of the router's LAN ports?

  tigertop2 28 Jan 13

Can't try the direct router link option as too much reorg is involved in room to room moves But it is still a problem when it is the only PC connected to the 3 way plug

Although I have checked already out Network Connections I will have another look mt the PC set up

I have a 3rd PC connected into another Devolo and it exhibits the same problem. Thanks anyway

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Microsoft claims its new VR lens system is better than Oculus Rift's

Apple Music preview: Why Spotify should be scared of Apple's impressive new music-streaming service

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message