Device Manager

  JimT 18:06 01 Aug 08
Locked

I use my laptop as my main PC.

However, I've just installed SP3 for XP on my other PC (which I haven't used for some time) plus other updates and now I can't see any devices in Device Manager.

Any ideas?

  woodchip 18:11 01 Aug 08

Remove SP3 and try again or run System Restore back to before install

  Fruit Bat /\0/\ 18:15 01 Aug 08

click here

did you have your Av running during the SP3 install?

  JimT 18:30 01 Aug 08

Yes - I had AVG running.

System Restore didn't cure it. How do I uninstall SP3?

  JimT 18:35 01 Aug 08

Sorry - I missed the link. I downloaded the Fix file and ran it but no change.

  rdave13 18:36 01 Aug 08

As woodchip, try sys restore before the installation. If successful then download SP3 to your desktop from here; click here . Disconnect from internet and disable firewall and AV and any real-time scanning antispyware.
Install SP3, reboot and reinstate your security programs. Reconnect to internet.

  woodchip 18:43 01 Aug 08

From Add Remove Programs in Control Panel. Tick the box to show updates

  rdave13 19:05 01 Aug 08

I'm not sure you can uninstall SP3 if downloaded via windows update. If you can then fine, if not then try sys restore in safe mode.

  john bunyan 19:50 01 Aug 08

Jim T You can uninstall SP3 via Control Panel - Add/Remove Progtammes. Then follow rdave13 advice but install in safe mode having downloaded SP3 to desktop from MS site for developers

  JimT 17:13 03 Aug 08

Thanks very much, guys

This thread is now locked and can not be replied to.

LG G6 review: Hands-on with LG’s bold, big-screen shot at perfection

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How the painting-like animated sequences in A Monster Calls were created by Glassworks Barcelona

The 22 best Safari extensions | Best Safari plugins: Improve Apple's Safari web browser with these…