De-bug messages - causing havoc...please help

  eager_2_learn 11:34 18 Oct 04

When I log onto ebay two messages appear asking if I wish to debug then again when I start to search until finally it shuts down explorer. I have clicked 'yes' in the past which obviously brings up the debugger..then what? Should I have done this?
The messages read something like '.....does not support this object'.
My OS is Windows 98 and browser is explorer.
Please could somebody help.....I would be so grateful.

  Diodorus Siculus 11:47 18 Oct 04

In IE, try




and ensure there is a tick in

"disable script debugging"

  €dstowe 12:41 18 Oct 04

Whilst you're there, you might also remove the tick from "Display a notification about every script error"

Don't worry about it - the error lies in the computer you are connecting to, not your own.

  eager_2_learn 13:03 18 Oct 04

I did what you said and bingo 'no more de-bug messages', fantastic..thank you!

The other thing was when I log onto ebay it re-directs me to a page where it says 'your browser setting is preventing you from logging on to the new URL' any suggestions here......thanks so much!

  eager_2_learn 13:16 18 Oct 04

Yes I checked that to... but it wasn't ticked -thanks for your advice.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch (Nintendo NX) release date, price, specs and preview trailer: Switch price…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Best Photoshop video tutorials: 8 video tutorial websites for Photoshop

How to speed up a slow Mac: 19 great tips to make an iMac, MacBook or Mac mini run faster | Speed…