Conduit powered by google

  hssutton 23:18 11 Jan 09
Locked

have been using the internet on and of all day using search without any problem.

Have just been on the net again and when trying to do a search up pops "Conduit" (never seen it before), but will not carry out the search.

It's only on Firefox that the problem occurs IE is ok.

Any suggestions how to overcome this problem.

Thank You

  hssutton 23:30 11 Jan 09

Have switched to Yahoo.co.uk search engine for the moment which works ok, but would like to know what has happened with Google

  DieSse 01:57 12 Jan 09

Looks like malware

click here

Run you anti-malware programs. Malwarebytes is very good - and Spybot S & D a favourite of mine.

  octal 08:35 12 Jan 09

If is happening only on Firefox then it could be something in your profile for Firefox. Back-up any Bookmarks you want to keep in Firefox and delete the profile folder, when you restart Firefox it will create a new Profile folder, then import your Bookmarks again and install any extensions you had originally installed. This site gives the locations of where to find the Profile folder click here

  hssutton 09:16 12 Jan 09

Thanks guys have run spybot which did not show any problems, but Google search is now working as normal

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now