chrome on xp

  sunnystaines 08:10 AM 13 Mar 13

used chrome on xp yesterday, used to work ok. but was getting a seperate dialouge box open asking for a password to access an application [no details shown], the google account password and the new 6 figure gmail mobile number does not work in in it, pages hang and will not open. IE and firefox working ok.

done so far deleted chrome and new install still the same. full scan by mbam, sas, norton, also ran ccleaner in clean and reg options,

no joy any ideas anyone

  sunnystaines 08:16 AM 13 Mar 13

forgot to add, when i close chrome this box remains, does not show in task manager running programs have to go to process and end chrome.exe to close it.

  Ian in Northampton 09:16 AM 13 Mar 13

Weird. I run Chrome on my XP machines without problems. Sorry I can't help.

  Woolwell 11:00 AM 13 Mar 13

Possibly a corrupt profile. Try creating a new one Chrome profile

  sunnystaines 12:05 PM 13 Mar 13

woolwell thank you will try later on when i can access the laptop.

  sunnystaines 20:35 PM 13 Mar 13


spot on followed the advice in the link worked a treat. thank you.

  Woolwell 21:32 PM 13 Mar 13

Pleased that it is sorted.


This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Book review: Hands-on with Microsoft's impressive first laptop (better yet, it's a tablet t)…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Walking Dead VFX: a look back from Seasons 1-6

New Apple TV 2015 release date and UK price: buy from Apple in late October, in store in November