Can't send links in an email...

  nick_j007 10:38 05 Oct 05
Locked

Hello all,

If it's not one thing it's another eh?

Todays special question is....

I use Incredimail Premium and Avast! on WXP by the way.
When I am reading a web page and want to send it on, I go to the top of my toolbar and click the 'send a link'.
It processes it as normal, but will not actually send the email, and it will sit there in my outbox for days.
I don't like sending the page as it looks a right mess before it goes out.
I have combed through my email settings and Avast settings and can see nothing obviously wrong.

Also, if I cut and paste the link into a fresh email it will go quite happily then.
It's as if there is a problem with the 'send a link' tab.

One other small thing, how do I remove this text from each outgoing email please?
"Note: To protect against computer viruses, e-mail programs may prevent sending or receiving certain types of file attachments. Check your e-mail security settings to determine how attachments are handled."

Many thanks,

Would be great to sort that lot out!

Nick

  nick_j007 14:25 10 Oct 05

When the send fails I get this error:

550 Error: Message content rejected.

The message simply holds a link and my signature.

Thanks,

Nick

This thread is now locked and can not be replied to.

Best phone camera 2016/2017: Galaxy S7 vs iPhone 7 vs Google Pixel vs HTC 10 Evo vs OnePlus 3T vs…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

These are the Best Christmas Ads and Studio Projects of 2016

Super Mario Run preview | Hands-on first impressions of Super Mario Run: Mario's iPhone & iPad…