Cant get Flash to work

  livewire 18:20 28 Apr 08
Locked

I wonder if anyone can help... its driving me crazy!!

No matter what I do I cant get flash to work inside IE. Flash objects appear as solid white and when I right click it says "Movie not loaded".

The installation is successful from the Adobe website and is also successful from the standalone installer. Flash works fine in Firefox but never in IE.

I can do a system restore and it works for about half an hour, but then it breaks again :(

I have no idea what more I can do!! :( :(

Any tips from the pros??

  rossgolf 18:54 28 Apr 08

try ...tools > options> have a look in one of the tabs and it shud say summat like enable flash

  rossgolf 18:55 28 Apr 08

tools>internet options>advanced..and its under multimedia

  livewire 18:56 28 Apr 08

Hi,

Thanks for the tip.. under multimedia "Show animations" is currently ticked.

  birdface 08:35 29 Apr 08

If you have SpywareBlaster.Under tools make sure that you do not have Flash Killer enabled.

  livewire 08:47 29 Apr 08

Well ive figured it out!

I kept system restoring back and back and now it works... according to System restore the only change that I made was "Installed AVG 8"

Perhaps that is the culprit!!

Seems to be working OK now, altho I have no anti virus installed!

  dogbreath1 10:19 29 Apr 08

I'd rather forego Flash than browse without an AV.

  Sea Urchin 11:19 29 Apr 08

Why not put back AVG 7.5

click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Here's what should be coming to Adobe Project Felix in 2017

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…