Cant get Email working after setting up wireless network.

  bumpkin 03 Dec 11
Locked

Hi, all in the title really, Today I have set up wireless network. Belkin router. WinXP pro on a pent4 as the main PC.4pc`s in all one wired and 3 wireless. I can get internet easily enough but I cant send Email unless I connect the cable and use my old connections. I would think this is just something in the settings but it has beaten me so if anyone can help please I would appreciate it.

Ray

  Jollyjohn 04 Dec 11

Hi

Try this - Open your e-mail client Go Tools Accounts Select an account and select Properties. There should be a tab labelled CONNECTION. I used to set this to use any available connection or you can select "always use the specified connection" Experiment with these settings and see if that solves the issue.

  bumpkin 04 Dec 11

thanks, that seems to have it. Ray

  bumpkin 04 Dec 11

Thanks, that seems to have done it. Ray

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Windows 10 Home vs Windows 10 Pro comparison: Here are the extra features you get in the Pro version

Behind the scenes at Silverstone, the 70th British Grand Prix: Hisense starts UK push with Red…

How Found created this skateboard, bike and parkour stunts-laden, single-take car ad

Apple Pay UK launch date, UK user guide and participating UK banks | Apple Pay to launch in UK on 1?…

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message