Can't connect to internet

  diggulden 12:27 PM 22 Dec 12
Locked

Help please! Internet was working fine this morning, then stopped just now.

I have a Windows 7 computers connected via Wifi to my BT Homehub.

Wireless icon in system tray has a yellow exclamation mark on it and cannot connect to the internet on any browser.

Have tried a window restore to a couple of days back and have restarted numerous times, nothing has worked.

Please help!

  difarn 12:34 PM 22 Dec 12

Go into Device Manager and try updating your wireless driver.

  diggulden 12:38 PM 22 Dec 12

Have tried that, makes no difference.

  diggulden 12:43 PM 22 Dec 12

Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Home1>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Home1-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Dell Wireless 1397 WLAN Mini-Card Physical Address. . . . . . . . . : 1C-65-9D-DE-63-F3 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.67(Preferred) Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0 Lease Obtained. . . . . . . . . . : 22 December 2012 12:20:27 Lease Expires . . . . . . . . . . : 23 December 2012 12:38:03 Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254 DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254 192.168.1.254 NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : wistron.com Description . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe GBE Family Controller Physical Address. . . . . . . . . : F0-4D-A2-E9-F8-D3 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

C:\Users\Home1>

  mgmcc 13:27 PM 22 Dec 12

Perhaps a silly question but, with the atrocious weather in some areas, is it possible that flooding has knocked out broadband in the BT systems somewhere in your area?

Your "ipconfig /all" details are fine, but only show the Local Area Network details and use the Router's address as the DNS Server, so even that doesn't give a clue as to whether the router has an internet connection.

If you can get into the router's configuration settings (by typing 192.168.1.254 into your browser), the Status page might tell you if internet access has been lost.

  mgmcc 13:31 PM 22 Dec 12

If you've lost internet access, how are you managing to post forum messages?

  diggulden 13:31 PM 22 Dec 12

Internet is working fine as using my mac on LAN at the moment through same router.

Also have fine wifi access on my iphone and xbox. So the Win7 desktop is specifically the problem.

  mgmcc 13:44 PM 22 Dec 12

Can you connect the desktop by ethernet cable to see if that works?

  samuelwilliam 09:38 AM 04 Jan 13

yellow icon indicates no internet access , for removing these update the wireless drivers .

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to watch Sony Xperia Z5 launch live: Sony Xperia Z5 live video stream from IFA 2015 - watch…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How Google's new logo was redesigned

What to expect at the September Apple event: Apple announces 9 September event, sends out invites