Broadband snags

  DannyK 20:45 17 Jan 03
Locked
  DannyK 20:45 17 Jan 03

Trying to install NTL broadband onto my winxp. when it says its obtaining a new ip address an error message comes up & says "DHCP release/renew failed. You have 1 network adapters set to DHCP - NVIDIA nForce MCP Adapter"
I've successfully had the internet in the past but i've just upgrade mobo with onboard LAN.(mobo - a7n266-vm. Could this be the problem..?? Im sure i've downloaded the latest drivers..
Any help appreciated..

DannyK

  ellas 20:58 17 Jan 03

hi I have the same nforce mobo and lan,I had problems till I upgraded to 2.0 latest nforce package are you sure you have this.

  DannyK 21:00 17 Jan 03

....have you got the link for that...????

thanks...

  ellas 21:00 17 Jan 03
  DannyK 21:01 17 Jan 03

thanks for that...i'll check it out now...

  DannyK 21:08 17 Jan 03

..downloading it now, as it seems newer than the stuff i got off the ASUS site. Did you have problems with your sound as well..??
Problem i have got is no sound & no LAN/internet connection..!!

  ellas 21:17 17 Jan 03

yes it fixes audio problems.

  DannyK 21:26 17 Jan 03

excellent - sounds just what im lookin for - i think i may have to have winxp service pack 1 installed...have you...???

  ellas 22:02 17 Jan 03

yes you must have sp1 installed before you install these drivers,you ought to have it anyway.

This thread is now locked and can not be replied to.

Hands-on: Acer Predator Triton 700 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This poetic animation about monsters is illustrated in a Van Gogh painterly style

Apple predictions 2017