Broadband slowdown??????

  concretepigsy 21:36 17 Jan 03
  concretepigsy 21:36 17 Jan 03

I have Telewest broadband via a USB modem.
when it works it works fantastically well!!
but on several occasions recently, after periods of internet or pc inactivity, any link i click takes anything up to a minute to load after which its fine again.

Is this a problem or am i being to picky for 25 quid a month??

  woodchip 21:48 17 Jan 03

If you mean PCA it's just about dropped dead at the mo with regard to getting any response when clicking on post etc just done a reboot, turned modem of and back on to no avail

  concretepigsy 21:50 17 Jan 03

thanks woodchip but its every website i use not just PCA.

  Cuddles 15:11 18 Jan 03

Try running click here it will test your connection and see if you are running at the correct speed.

  Cuddles 15:13 18 Jan 03

You could also try running the modem the conventioal way and not via usb as this can slow things down.

  frasernet 18:38 18 Jan 03

i had this, on internet explorer pull down tools, then internet options, connections, lan settings, ther you will see a tick by 'use proxy server, the last 2 digits in the first line [longest] can be changed, for example194.117.133.26 >> '26'can be changed to any of these >> 28 9 10 84 36 54 68 180 166 also the 4 digit [port] option can be changed for either 8080 or 3128. trial and error but every now and then i change them when some of my pages hang. once changed it flies again. good luck.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Studio vs iMac 5K comparison review: Apple and Microsoft all-in-one PCs battle it out

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Social media image sizes, specs and aspect ratios: the ultimate guide

New MacBook Pro release date, price and specs | New MacBook Pro 2016 announced: Now with Touch Bar…