Blue screen of death...help please?

  Clueless101 20:40 06 Sep 04
Locked

I have just done a restore point to just after installing SP2, nd am now getting the following error:- STOP:C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because winsrv was not found. Re-installing the application may fix this problem.
I have tried booting in safe mode but it just keeps saying this. Also I cant seem to boot from my XP disc. How can I enable the boot from disc option?

  Diodorus Siculus 20:43 06 Sep 04

Go into BIOS - there should be something like

"press del to enter setup"

do so and check for boot sequence. Set cd first, then ide.

Save changes and exit.

  stalion 20:43 06 Sep 04

press del on boot up to enter the bios and set your cd player as the first boot device

  Clueless101 20:47 06 Sep 04

ok, I will go and try that now. I'll let you know what happens :)

  Clueless101 21:02 06 Sep 04

ok, do I want repair, and if so repair what? fixboot? or something else? ty for your help.

  stalion 21:14 06 Sep 04

^^

  Diodorus Siculus 21:15 06 Sep 04

Repair your windows installation...

Say yes and follow instructions.

  Clueless101 21:21 06 Sep 04

ty, I am at that point but it wants a command....I am not sure which one.

  stalion 21:35 06 Sep 04

^^

  Clueless101 21:50 06 Sep 04

Would a clean install fix the missing winsrv?

  woodt 21:51 06 Sep 04

Have a look here click here

This thread is now locked and can not be replied to.

iPhone 7 review: a range of small updates add up to an excellent phone

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

How New York’s Stylin’ Seniors became a golden social media campaign

23 Apple Watch tips & secret features: Master your Apple Watch, Apple Watch Series 1 or Apple…