belkin wireless router pesky prob

  holycyanide 20:39 26 Mar 06
Locked

Hi there,

After 5 hours fiddling, i'm about to give up! I can't get my new router to start wireless! the setup shows it as disabled and i have no clue as how to enable it - the manual's no help either!

Can anyboyd help?

Cheers!

  howard63 20:42 26 Mar 06

have you connected the router using a usb or ethernet cable? You need to do this to set it up correctly. You should have been given an ip address. user name and password for it.

  holycyanide 20:51 26 Mar 06

yeah - have done that. Am using the router for internet access just now, but i can't get the wireless enabled at all!

  absent 21:05 26 Mar 06

I had the same situation recently, try turning off any firewalls for a start. Configure them when you get your network running. I do not suggest you need to do as I did, but I had to reinstall windows to sort things out.

  holycyanide 21:23 26 Mar 06

grr...that didn't work (but thanks!). I can't get access to any of the wireless settings at all (firewalls or not), they are all grayed out. There's no green light lit up on the router itself under the wireless icon, and the setup is showing disabled - but there's no way to enable it!

  VoG II 21:28 26 Mar 06

What's the model number?

  holycyanide 21:29 26 Mar 06

f5d7633x4

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro 5 News - release date, UK price, features, specs

Microsoft Surface Studio hands-on review: the iMac killer is here

Best Mac antivirus 2017