AVG9 strange behaviour

  muddypaws 18:26 11 Dec 09
Locked
Answered

WinXP Home SP3 Firefox.
To-day I suddenly noticed that web pages were taking just a second longer to load.
I went to Task Manager and saw that the CPU was at 100%. and stayed there.
There were two entries for avgcsrvx.exe running at 30% each and an entry for csrss.exe apparently a Windows process that I daren't stop running at 40%.
Uniblue process library had no trace of the first entries.
There was no updating or scanning taking place.
Did a re-boot and then a restore but the situation was un-changed.
I know other members have reported problems with AVG9, but up till now mine has been running smoothly.
I un-installed AVG with Revo and am now on
MS Essentials with CPU behaving normally.
Has anyone else had this problem?
I mention it out of interest more than anything else.

  johnoo 19:11 11 Dec 09

Have a look at this link think you could find information or the answer
click here

  GaT7 19:24 11 Dec 09

No problems here, so it appears only some systems are adversely affected. No high CPU usage with csrss.exe or any other process. I'm also using WinXP (Pro) SP3 & Firefox.

After a recent update, AVG is now using lower overall resources - a before/after screenshot of Task Manager click here. G

  muddypaws 19:25 11 Dec 09
Answer

johnoo
Thanks.
AVG has gone now.
I sincerely hope the paid for version doesn't give people the same problems.

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

20 groundbreaking 3D animation techniques

How to mine Bitcoin on Mac