AVG... trouble activating forum membership

  hatrickj 18:45 24 Apr 08
Locked

Is any one else having problems as I am, despite both clicking on the link and also copy pasting it. This is what I see


////Register to AVG Free Advisor on-line services
Invalid transaction code encountered

The link shown at bottom of the "Activate your membership" message is to be used for opening the Free Forum activation page. To activate your forum membership, please open (click on) the URL.

Lifetime of an inactive account is restricted to approximately seven days. Make sure that it has not expired yet. You may re-create your account again.

If the link text starting with http:// near the end of the message is shown on more than one line, please select all fragments beginning with http:// and compose a full URL from them./////

  Earthsea 19:54 24 Apr 08

No problems here. I just right click AVG icon in system tray, select 'AVG Free - Online Services' and it takes me to click here where I can continue to the Free Forum.

  birdface 08:17 25 Apr 08

Someone had problems with this before an the only way that he could fix it was to re-register using a different password.

  hatrickj 13:12 25 Apr 08

For some reason I could not believe I had not been a member. I managed to find the old registration details and with a lot more searching update them.

I'm very red faced.

  birdface 14:30 25 Apr 08

An easy mistake to make we all do it now and then.But glad you figured it out.Remamber to tick the box and press resolved.

  eedcam 14:39 25 Apr 08

Whilst the members here are quite understanding of errors I found the reverse with avg forum in fact I would not even use them again

This thread is now locked and can not be replied to.

Surface Pro (2017) vs Surface Pro 4

20 groundbreaking 3D animation techniques

How to mine Bitcoin on Mac