AVG 2013 problems with start up.

  westgolf 09:20 AM 05 Nov 12
Locked

For many years I have used the AVG (free) program & been very happy with the protection provided.Recently I had to update to the 2013 version (free).Since that update my computer takes so much longer to start up & shut down.Additionally the AVG is frequently turned off at start up & I have to go to security centre to start it.Sometimes it wont accept the start up & remains turned off. Any suggestions please ? Thanks. I am running ; W/vista. Spybot has not shown anything up.

  difarn 13:37 PM 05 Nov 12

Are you certain that you have the free version installed? I have just sorted out a similar problem on a PC by downloading it again and making sure that the free version was chosen instead of the free paid-for version trial offer. There is no firewall included so make sure that your Windows Firewall is turned on. Try this to see if it makes any difference.

There are many posts on the net about this and other problems relating to AVG 2013 but no real solutions other than to consider using a different free anti-virus such as Avast or Microsoft Security Essentials

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 now: how to download and install Windows 10 even if GWX.exe is missing

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Nokia rolls out spherical camera for virtual reality apps

7 best iPhone web browser apps: Why Safari for iOS is still a better option than Chrome, Dolphin,…