Autorun and M/S knowledge base

  swapper 08:25 22 Jul 04
Locked

I am having a problem trying to get "autorun" to run. I am putting it down to Nero 5 OEM,

It was working for two years, now it is not.
I have tried - M/S Knowledge base, 126025, 314096***,330135, 314855, plus the M/S Auto-Fix.

I am struggling to understand 314095, its a bit techy for me, can anyone help please??

  Chris the Ancient 08:37 22 Jul 04

It is rather confusing having two threads on the same subject from the same person!

If you have 'rewritten' the thread to make a more pointed title, it would be best to add the green tick to the old one to close it and do a cross reference to the old thread in this one!

  Stuartli 08:40 22 Jul 04

Nero controls the operation of the drive(s) whilst you are using it.

The normal recommendation is to disable AutoRun for this very reason.

  swapper 20:45 22 Jul 04

Chris the Ancient -I'm very sorry about that :-(
and you are quite right.

I will stick with the original thread (I hope I have done this right?) click here because there is more info there.

Stuartli - I uninstalled/reinstalled nero 5 OEM, it is now uninstalled because of this problem, but I cannot get back to square one.
Everything was fine until I did the above, it was all working o.k.

I have mailed Nero, got advice to do a clean uninstall of nero, but there was no change :-)

This thread is now locked and can not be replied to.

What is ransomware and how do I protect my PC from WannaCry?

What I learned from my mentor, Oscar-winning VFX supervisor Phil Tippett

Siri vs Google Assistant