Autoplay

  jack 20:30 07 Oct 04
Locked

Autoplay panel with its usherettes torch waving away keeps coming up, for no apparent reason.
What's it trying to do?
How will it be stopped?
Is it a new bug?

  stalion 21:28 07 Oct 04

type autoplay in to search and have a look at clonnen's post

  jack 14:44 08 Oct 04

Thank you stalion, I hade a look at clonnens contribution.
however the files mentions I have not in msconfig/start up.
I also following one of the others had a go with TweakXP
but here to nothing of moment occured its still with me.
We keep this string going - a brain wave may occur.

  Jackcoms 14:58 08 Oct 04

jack

Have you left a DVD/CD in your DVD/CD drive?

  jack 20:02 08 Oct 04

Jackcoms
Nope!

  JonnyTub 20:06 08 Oct 04
  jack 08:43 09 Oct 04

Thank you JT, Why dont I[we} think more about MS knowledge base instead of bugging this list?
But then what else would you guys be doing?
Thabk you again.
As it happens this morning on start up, I F8'ed and took it back[ last known that worked] and that ,so far seems to have done the trick, not withstanding I did a restore yesterday also,
perhaps not far enough back - so for now ......
there is always as I type the possibility the little usherette is putting new batteries
in her torch.

This thread is now locked and can not be replied to.

Nintendo Switch review: Hands-on with the intuitive modular console and its disappointing games…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

New Corel ParticleShop plugin now available: 11 new brushes & 6 new brush packs

Apple AirPods review: Apple's beautiful new Bluetooth headphones bring true intelligence to…