ASUS P4C800 E-Deluxe ETHERNET lights

  underworldmagic 10:35 23 Aug 04
Locked

hi,

i just recently noticed that on my mobo Asus P4C800 E-Deluxe the light of the ethernet port was not flashing in a constant flash. of the lights is on all the time and the other is flashing sometimes pauses for a "millisecond", or doesnt flash for a "millisecond"

just wanted to know if this was normal?

im using the ethernet port for my interent connection with NTL 600K connection. i have ran the diagnostics that come with the mobo for the ethernet port to check its intergrity and it says that all is well. just a little concerned about the lights

thanks

VJ

  ensonricky 12:01 23 Aug 04

You sound slightly paranoid to me, it might never happen. I have the same board and what your seeing doesn't seem unusual or anything to worry about.

  underworldmagic 14:50 23 Aug 04

thanks for the reply,

to be honest i was very paranoid, couldnt get to sleep last night, i even kept the computer off last night to "give the computer some rest"

it was an expencive board at about £120.

its good to know there is no problems with the port,

thanks again

VJ

This thread is now locked and can not be replied to.

How to get Windows 10 for free | How to install Windows 10: There is still a way to avoid paying…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

Hands-on with the Star Wars fighting drones you can fly yourself

15 macOS Sierra tips | How to use macOS Sierra: Secret tricks and best new features in Apple's new…