Are you having problems

  woodchip 18:50 27 Jun 10
Locked

With PCA site not loading at the moment? I have turned of criptting but its not making any difference, North West of Sheffield

  tullie 18:53 27 Jun 10

OK here,Nth Yorkshire.

  woodchip 18:55 27 Jun 10

that should be Scripting, The Site is a joke at the moment

  chub_tor 19:00 27 Jun 10

OK here in Devon IE8

  VoG II 19:01 27 Jun 10

No problem here, woody.

  woodchip 19:04 27 Jun 10

Cannot get it to open things or change pages, only on this site. Using Flock with Firefox Engine

  onthelimit 19:05 27 Jun 10

OK in Shrewsbury with IE7

  woodchip 19:07 27 Jun 10

Whats that Program that I can check jumps my connection goes through, I used it once but forgot the Name of it. I am getting good upload and download speeds with Namesco Speed check

  birdface 19:07 27 Jun 10

I have been having problems thought that it may have been from PCA or Virgin but tried Taskmanager and I noticed that the A2guard.exe was using about 40-45% of the CPU every time that I went to a new page.
Not sure if you meant scripting or not but went into Tools.Developers tools.disable and turned of Script and things are back to normal.
So not sure if anything was interfering with the script on the page or not.

  birdface 19:09 27 Jun 10

What a difference with that script turned off.
Just wondering could it be an Internet Explorer problem.
Maybe try a different browser to see what happens.

  woodchip 19:14 27 Jun 10

Looks like its a Browser incompatibilty Problem. Not had this before. They must have been changing things. as it seems to be working okay in IE8

This thread is now locked and can not be replied to.

Huawei P10 review

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

An overview: What leading creative agencies are doing to improve diversity

New iPad, iPhone SE & Red iPhone 7 on sale now