Advent T12 Sound missing

  docneil 07:58 17 Oct 06
Locked

I purchased an Advent T12 two years ago from PC World, and recently had a big problem that neccessitated intalling a new hard drive, yes you guessed it, my backup CD is missing! I purchased and installed XP OK ,and everything works except I get no sounds, as I do not have I guess, the required drivers. The screen's OK. Anybody know what drivers I need, and where to get them?

Neil

  AndySD 08:34 17 Oct 06

click here={9ede1c5d-6730-4043-b2aa-e4fc3fa84fa6}&CatID={e566cdfe-bf64-4971-83ad-771b53799cb6} Your computer is fitted with the C-Media 9739A AC'97 onboard sound chip.

  AndySD 08:37 17 Oct 06

click here should have the driver

  docneil 13:19 18 Oct 06

Thanks AndySD, tried this last evening but on running the setup was informeed that "computer is not equipped with the audio chip" so I'm still silent!
anybody got any other ideas?

  ed-0 13:25 18 Oct 06

Did you go into device manager, click on the setting and pick update driver?

Or run SIW from here click here To find the make and model of your motherboard. The other thing maybe that you have a seperate sound card installed into the motherboard. SIW should pick up both.

  James. 14:23 18 Oct 06

If you don't have a separate sound card, check your BIOS to ensure On Board Sound is set to enabled.

This thread is now locked and can not be replied to.

Qualcomm Snapdragon 835 benchmarks: Antutu, Geekbench 4, GFXBench and PCMark results

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

This animated short film tells a moving story of domestic violence for Refuge

New iPad 2017 preview: Apple's affordable but underspecced new iPad may appeal to the education…