add hardware

  eddie937 20:37 16 Feb 04
Locked

i am having problems installing a multimedia audio device as it can't find the drivers.i put my sound blaster 1024 cd in and it couldn't find the driver.
i cant think what driver it wants.
anyone out there have a clue?
thanks in advance.
ps . ive got a yellow mark above'other devices'on device manger.

  Lozzy 20:40 16 Feb 04

Write down the file name then seach the cd.. Once found then try installing again then navigate to where the file is located..

  R4 20:45 16 Feb 04

Sound Blaster site may help :-click here

  eddie937 20:46 16 Feb 04

i'll try it
thanks guys

  eddie937 20:50 16 Feb 04

lozzy,
all it says is 'please wait while the wizard searches for multimedia controller'.
it doesn't say which file it is looking for.

  eddie937 21:02 16 Feb 04

could i use the sound blaster 5.1 drivers?

  cycoze 21:03 16 Feb 04

Assuming your OS is 9x/ME , the Creatives 1024 cd should autoplay from there you can choose to install the drivers , if autoplay is turned off access the cd and click on setup , or if you want to get Windows to install the drivers you will have to use the browse facility.

If your OS is XP , i think you will need to have a look online for drivers as the card was preXP.

  cycoze 21:12 16 Feb 04

Just had a look on Live 1024 cd and the setup is in the folder `ctrun`icon of a cd named ctrun , you can also access the english version by opening the `audio` folder next the `english` folder followed by the`auto` folder , again look for `ctrun`.

This thread is now locked and can not be replied to.

Best phone camera 2016/2017: Galaxy S7 vs iPhone 7 vs Google Pixel vs HTC 10 Evo vs OnePlus 3T vs…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The Pantone Colour of the Year 2017 is Green

Super Mario Run preview | Hands-on first impressions of Super Mario Run: Mario's iPhone & iPad…