//some 3rd party need geo

Action centre in W7 says no anti virus found

  john bunyan 00:01 18 Aug 12
Locked
Answered

I have W7, fully up to date. I have used Avira as anti virus for a long time. Recently, possibly after this weeks updates, my action centre says no anti virus found but Avira says it is working ok. I uninstalled it, then reinstalled, but the problem persists. I ran a SAS scan with no problems. Any ideas?

  rdave13 00:18 18 Aug 12

Best I can come up with, link,so I'd wait for either Avira update or Windows update.

  john bunyan 00:23 18 Aug 12

rdave13

Thanks. I wonder if this is a ruse to persuade people to use MSE? I will watch and wait.

  rdave13 00:26 18 Aug 12

I don't think so. Just the left hand doesn't know what the right hand is doing scenario.

  john bunyan 00:38 18 Aug 12

I just reinstalled Avira and it said spywareblaster was incompatible, so I uninstalled that. Then switched off Defender. It seems OK now. I will try reinstalling spywareblaster tomorrow! Thanks for your input.

  rdave13 00:41 18 Aug 12
Answer

I think disabling defender is the key. Never used it from day one.

This thread is now locked and can not be replied to.

What is Google Allo? What is Google Duo? Google Allo UK release date rumours and features: Google…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

These clever designs help visualise a complex intelligence tool

iOS 10 troubleshooting tips: Simple fixes for the most common iOS 10 problems, from network…