acquiring web pages needs two goes

  awest3 06 Jul 11
Locked

I seem to have acquired a problem with access to web pages. Frequently, but not always, when I click on a site or a new page within a site, all I get is 'awaiting response' if I go back to the previous page ( or out of the site then back in again) It all works first time.

Could this be a problem with IE9.?

Dell inspiron 530s, 4 gig mem, twin 1tb hdds, duel core processor.

Al

  buteman 06 Jul 11

Try going to comand prompt and typing in ipconfig /flushdns and press enter on the keyboard.

It should tell you that the DNS cache has been flushed,If so reboot and see if it makes any difference.

  awest3 06 Jul 11

Interesting...It seems to have made a difference Thank you.

I'll keep checking and posta again if the solution seems permanent.

Thanks again

  awest3 07 Jul 11

Just when I thought 'problem fixed' its back to the same again...

I'd be grateful for any other ideas.

Al

  awest3 10 Jul 11

problem solved... I went back to IE8..

Thanks for your help..

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Microsoft claims its new VR lens system is better than Oculus Rift's

Apple Music preview: Why Spotify should be scared of Apple's impressive new music-streaming service

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message