2 Laptops, 1 keeps losing connection...

  AngeTheHippy 29 Jan 11
Locked

Afternoon Chaps,
NOW I'm really confused. I have 2 Laptops connected wirelessly, 1 Vista, the other Windows 7. The Vista laptop seems to be dropping the connection,when I look at 'Network & Sharing Centre on the Vista laptop, it's telling me signal strength excellent but with a red cross indicating there is a break between me and the internet. HOWEVER, the windows 7 laptop (on it now) is working perfectly OK!! How can I trouble shoot this please?

Thanks

Ange
x

  dawood 30 Jan 11

Think most likely that Vista laptop is not configured properly, you might check out this wireless adapter configuration in Vista article click here , probably could help you solving your problem.

  AngeTheHippy 30 Jan 11

Thanks for answering, dawood. I've been using this Lappy for 2 years in Feb, changed IP in December 2010 and have encountered problems since then. It NEVER lost the connection with the last IP.

Ange

  rdave13 30 Jan 11

Possibly changing the order of connections might help and setting the others to connect manually.
click here

Advertisement

This thread is now locked and can not be replied to.

Should I upgrade to Windows 10? 8 reasons why you should upgrade to Windows 10... and 2 why you…

We are being sold the ability to spend money we don't have. And we love it

Encore creates eerie effects for Spielberg's new TV show The Whispers

How to use Apple Music in the UK: Complete guide to Apple Music's features

We use cookies to provide you with a better experience. If you continue to use this site, we'll assume you're happy with this. Alternatively, click here to find out how to manage these cookies

hide cookie message