Welcome to the Norton 360 v6 beta test

  Forum Editor 23:45 PM 21 Dec 11

Please use this thread to post about your download and installation experience. When mentioning specific problems please ignore the fact that the initial download link may not have worked for you.

  woody 00:00 AM 22 Dec 11

Went to Norton public site - downloaded and installed no problems - vista HP 64.

Also went to PCA public site - downloaded and installed no problems - win7 64.

11 days left on test beta.

  mobileman1953 08:21 AM 22 Dec 11

downloaded no problem , program auto uninstalled older norton version first which only had 3 days left anyway , using windows 7 home premium 64 bit.

  Mr Mistoffelees 08:40 AM 22 Dec 11

Installed on Saturday, without any problems, on Windows 7 Home Premium 64 bit. I too have only 11 days remaining.

  Legolas 08:57 AM 22 Dec 11

Download and installation of Norton 360 v6 beta went without incident, existing Norton was uninstalled automatically. No problems to report

  QuizMan 09:06 AM 22 Dec 11

After overcoming initial download issues everything went through smoothly on my desktop W7 64-bit Home Premium PC.

I had backed up my identity safe records, but that was an unnecessary precaution because Norton retains the data even after uninstalling NIS 2011 that I was using at the time.

I was not given the option to change the default install location. That may be deliberate or necessary on Norton's part, but I am running out of space on the hard drive containing my OpSys and would preferred to have been given the choice.

  rawprawn 11:02 AM 22 Dec 11

Downloaded and installed no problems.Existing Norton uninstalled automatically, all running smoothly.

  Ventad 11:51 AM 22 Dec 11

The Installation went OK no problems on Toshiba laptop Windows 7, 64bit. run it through a virus check all OK

  Ford Prefect 01 14:07 PM 22 Dec 11

Install was fine apart from having to uninstall 360 version 5 manually.

  ams4127 16:40 PM 22 Dec 11

Downloaded and installed with no particular problems.

  Strawballs 17:43 PM 22 Dec 11

I got the wrong country problem tried 3 times doing what they said still with no luck, but still got 3 product codes, emailed FE telling him I would not be able to take part. He emailed back quickly giving me the PCA link then all worked fine, installed on an older XP machine and all went well.

Considering it is an older machine the slowdown is very minimal.


This thread is now locked and can not be replied to.

Best Black Friday deals 2015 live blog: Best UK Black Friday weekend deals & best UK Cyber Monday…

1995-2015: How technology has changed the world in 20 years

The best Black Friday Deals for designers and artists – updated

20 Mac Power User Tricks... That You Didn't Know